« جذب اساتید معارف | #شاکر_باشیم » |
کاچی خرمایی
نوشته شده توسطچناخچي 17ام اردیبهشت, 1399? سلام دوستان عزیزم طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق تعالی
? یه غذای خوشمزه برای سحری درست کردم که اولین بار بود اینطوری درست می کردم خواستم خدمت شما بگم اگه دوست داشتید شما هم درست کرده و نوش جان فرموده ما را دعا کنید.
کاچی که ما بهش میگیم قویماخ که بهترین غذا برای خانم زائو هست و خیلی طبع گرمی داره،همتون بلدید این بار اینطور درست کردم ? ? ? ? ?
? روغن حیوانی یا همون روغن زرد رو داخل قابلمه میریزیم تا داغ بشه و حدود 2 الی 3 قاشق و یا بیشتر، آرد معمولی بهش اضافه می کنیم و آرد رو خوب داخل روغن تفت میدیم با شعله متوسط و یا کمتر تا به رنگ طلایی یا قهوه ای دربیاد.
? در این مرحله به جای شیره انگوری که با آب مخلوط شده و یا شربت عسل، بنده حدود 10 الی 20 تا خرمای هسته گرفته شده رو که تو ظرف جداگانه ای داخل آب تفت دادم به آرد اضافه می کنم و هم می زنم ودارچین، هل، زنجبیل و یا زیره و گردو و … اضافه می کنم.
عین حلوا میشه و خیلی خوشمزه است. امتحان کنید.
سفره هاتون پر از نعمات الهی و شادی و صمیمیت. ?
فرم در حال بارگذاری ...